AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Dinsdag gesloten in Oudenbosch

Online laminaat outlet - laminaat vloeren van Fabrieksverkoop

Op zoek naar A-merk laminaat voor een super voordelige prijs? Met onze laminaat outlet bieden wij topkwaliteit voor absolute bodemprijzen. Laminaat is het beste alternatief voor een houten- of parketvloer. Met een mooie en warme uitstraling bepaalt een laminaatvloer van Fabrieksverkoop de sfeer bij jou in huis. Bovendien zijn laminaatvloeren nog eens onderhoudsvriendelijk ook.

Kom langs in onze showroom

Laminaat outlet

Wanneer je aan een mooie en warme vloer denkt, denk je al snel aan een houten vloer. Het nadeel van deze vloeren is dat ze relatief duur zijn. Bovendien zijn houten vloeren minder onderhoudsvriendelijk dan een laminaatvloer. Met A-merk kwaliteit laminaat uit onze laminaat outlet bieden wij een goed alternatief op de gewilde houten vloeren. En dat voor zeer voordelige prijzen.

Wanneer je zoekt naar laminaat voor een bodemprijs ben je bij de laminaat outlet van Fabrieksverkoop aan het juiste adres. Met een uitgebreid assortiment aan laminaat vloeren is er voor elk wat wils. Met vele verschillende patronen, kleuren en merken is er altijd wel een mooie laminaatvloer die nét die finishing touch geeft binnen jouw huiselijke sfeer. Natuurlijk zijn onze vloeren ook in het echt te bewonderen, kom dan snel eens langs in onze fysieke laminaat outlet!

Onze laminaat vloeren zijn onder te verdelen binnen de volgende drie categorieën:

Meer weten over deze specifieke laminaat soorten? Klik door, laat je informeren en inspireren!

Onderhoudsvriendelijk laminaat

Het mooie aan laminaatvloeren is dat ze niet alleen relatief goedkoop zijn, maar ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Wil je je laminaatvloer écht goed onderhouden? Dan verkopen wij in de winkel Co-Pro laminaatreiniger. Met speciale ingrediënten zorg je voor een streep loos resultaat en een frisse geur voor alle soorten laminaat. En dat voor een schappelijke prijs. Voor de écht hardnekkige vlekken is er ook een oplossing. Gebruik hiervoor een vochtige doek met wat terpentine en aceton. Gebruik in ieder geval geen allesreiniger, hierdoor wordt het laminaat dof en dat is natuurlijk zonde. Voor meer informatie over het reiniger van laminaat kun je ons altijd bereiken, of kom eens langs in onze laminaat outlet.

Outlet laminaat

Onze outlet laminaat is zeer populair en dat is niet zonder reden. Laminaat kent namelijk verschillende voordelen. Denk hierbij aan het feit dat laminaat veel lijkt op een houten- of parketvloer. Ook is laminaat veel goedkoper in aanschaf. Bovendien gaat laminaat lang mee en hoef je het niet veel te onderhouden. Klinkt ideaal, toch? Wanneer laminaat goed wordt gelegd in combinatie met een dempende ondervloer, ziet het er niet alleen goed uit maar werkt het ook nog eens geluiddempend. Ook de ondervloeren voor ons outlet laminaat zijn goed te betalen, wij rekenen hiervoor een vaste lage prijs!

Laminaat outlet Genemuiden

Gevestigd in het mooie Genemuiden, dé tapijthoofdstad van Nederland. Onze laminaat outlet Genemuiden is hier dan ook fysiek te bezoeken. Fabrieksverkoop richt zich op particulieren. Het maakt hierin niet uit hoe jouw leefruimte eruit ziet, wij hebben voor vrijwel elke situatie een passende oplossing. En dat voor een vriendelijke prijs. Fabrieksverkoop Genemuiden bestaat al sinds 1989 en is als familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de Nederlandse vloerenmarkt. Twijfel dus niet en kom eens langs in onze winkel. Laat je verassen door ons uitgebreide aanbod en laat ons jou helpen met deskundig advies in onze laminaat outlet Genemuiden.