AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Dinsdag gesloten in Oudenbosch

Tapijt

Hier vind je een overzicht van onze collectie,
kom langs voor de complete voorraad. Wij hebben A-merken voor bodem prijzen!

Op zoek naar tapijt voor super lage prijzen? Kom langs in de tapijt outlet van Fabrieksverkoop. Hier vind je restpartijen en coupons van A-merken tegen absolute bodemprijzen; profiteer van kortingen tot wel 50%! Voor de tapijten in onze outlet geldt altijd op is op, dus wees er snel bij en breng een bezoek aan onze vestiging.

Kom langs in onze showroom

Kleur
Kleur
Toon meer
Geschikt voor
Geschikt voor
Toon meer
Rolbreedte
Rolbreedte
Rolbreedte
Rolbreedte
Kleur
Kleur
Toon meer
Geschikt voor
Geschikt voor
Toon meer

Tapijt outlet - Profiteer van bodemprijzen

Waarom duur doen, als het ook een stuk goedkoper kan! Heb je tapijt nodig voor je woon- of slaapkamer van goede kwaliteit, maar wil je er niet te veel voor betalen? Dan is een bezoek aan onze tapijt outlet de moeite waard. Om ruimte te maken voor nieuw assortiment ruimen we regelmatig vorige collecties op. Daarnaast kunnen we, wegens ons grote magazijn, zeer goedkoop restpartijen inkopen. En daar profiteer jij van! Met andere woorden; veel (kwaliteit) voor weinig (geld).

A-merk tapijt in de uitverkoop

Stuntprijzen voor tapijt van de beste kwaliteit! Onze outlet is altijd goed gevuld met mooie tapijten van bekende merken. Of je nu op zoek bent naar een mooi stuk hoogpolig tapijt, dessintapijt of tapijttegels. Voor al het tapijt in onze outlet geldt wel; op is op. We vullen de voorraad niet meer aan, dus een tip van onze kant; zorg ervoor dat je voldoende koopt. Je mag je gekochte tapijt direct meenemen, maar de mogelijk om te laten bezorgen geldt ook voor tapijten uit onze outlet.

Ruim assortiment in de uitverkoop

Het aanbod in onze outlet wordt zeer regelmatig aangevuld en elke week voegen we wel een paar nieuwe tapijten toe. Zo blijft ons outlet-assortiment niet alleen aantrekkelijk qua prijs, met kortingen oplopend tot 70%, maar ook qua keuze. Je shopt in de outlet onder andere:

Koop je vloerkleed in de op=opruiming 

Voor elk budget een tapijt! Met onze outlet maken we die belofte waar. Met een ruime collectie outlet-tapijten en kortingen die oplopen tot wel 70%. Dat zijn nog eens sale-prijzen! En niet voor even, maar het hele jaar door. Bezoek onze tapijt outlet en laat je verrassen door het gevarieerde en extreem laag geprijsde aanbod.